För butiken

För butiken

Rätt temperatur är avgörande

Förutsättningarna för uppvärmning i en butik är oftast extremt varierande i allra högsta grad då det är väldigt många variabler som spelar in. Vilken typ av verksamhet, storlek på butiken, isolering, hur många fönster eller om det är stora öppna ytor. Även takhöjden kan vara helt avgörande för vilken effekt och även vilken typ av maskin man ska ha.

Sänk uppvärmningskostnaden

Med en luftvärmepump ifrån oss så sänker du dina uppvärmningskostnader med mellan 50-70% då en värmepump förbrukar endast 1 kW och kan ge upp till 12 kW i värme tillbaka. Använder du olja eller gas idag blir du dessutom fossilfri och blir mycket mer miljömedveten.

Luftkonditionering ökar effektiviteten och trivseln.

Att ha rätt inomhusklimat och temperatur kan vara avgörande för en verksamhet. Redan vid 26°C sjunker koncentrationsförmågan rejält hos oss människor och vi känner oss sega i värmen. Viss teknisk utrustning kan också förlora prestanda. Ett kostnadseffektivt sätt att använda en värmepump är att köra den som AC för att hålla ett behagligt inomhusklimat och hålla uppe effektiviteten både hos medarbetare och utrustning.

Vad behöver jag för anläggning?

Vad som behövs för just din butik är oftast väldigt svårt att svara på innan vi har varit ute på ett platsbesök. På plats så tas en värme och kylbehovsberäkning fram & tillsammans med beräkningen, vår kunskap och vår erfarenhet så presenterar vi en värmepumpslösning som uppfyller era krav och behov ihop med så låg driftkostnad och hög besparingspotential som möjligt.

Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och lösningsförslag!

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida