För Verkstaden

För Verkstaden

Rätt temperatur är avgörande

Förutsättningarna för uppvärmning i en lagerlokal eller logistiklokaler är oftast extremt varierande i allra högsta grad då det är väldigt många variabler som spelar in. Vilken typ av verksamhet, storlek på lokalen, isolering, hur många fönster eller om det är stora garageportar som öppnas och stängs mm. Även takhöjden kan vara helt avgörande för vilken effekt och även vilken typ av maskin man ska ha.

Sänk uppvärmningskostnaden

Med en luftvärmepump ifrån oss så sänker du dina uppvärmningskostnader med mellan 50-70% då en värmepump förbrukar endast 1 kW och kan ge upp till 12 kW i värme tillbaka. Använder du olja eller gas idag blir du dessutom fossilfri och blir mycket mer miljömedveten.

Luftkonditionering ökar effektiviteten och trivseln.

Att ha rätt inomhusklimat och temperatur kan vara avgörande för en verksamhet. Redan vid 26°C sjunker koncentrationsförmågan rejält hos oss människor och vi känner oss sega i värmen. Viss teknisk utrustning kan också förlora prestanda. Ett kostnadseffektivt sätt att använda en värmepump är att köra den som AC för att hålla ett behagligt inomhusklimat och hålla uppe effektiviteten både hos medarbetare och utrustning.

Vad behöver jag för anläggning?

Vad som behövs för just din lokal eller ditt lager är oftast väldigt svårt att svara på innan vi har varit ute på ett platsbesök. På plats så tas en värme och kylbehovsberäkning fram & tillsammans med beräkningen, vår kunskap och vår erfarenhet så presenterar vi en värmepumpslösning som uppfyller era krav och behov ihop med så låg driftkostnad och hög besparingspotential som möjligt.

Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och lösningsförslag!

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
 1. Offert & Projektering

  Specialistrådgivning
  Företagsbesök
  Fastprisoffert

   

  Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
 2. INNOVA MULTI

  Två till fem innedelar på en utedel - för optimal effektfördelning.
  Perfekt lösning för fastigheter med komplicerad planlösning - kontor, mottagningar med många rum eller flera våningar.

  Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
 3. INNOVA PAC

  Fyra effektiva inomhuslösningar med en utomhusenhet, för optimal prestanda och flexibilitet.
  PAC är den perfekta lösningen för kommersiella fastigheter med varierade planlösningar och unika behov. Vare sig det gäller kontor, mottagningar med många rum eller stora kommersiella utrymmen med flera våningar, anpassar PAC sig för att ge det bästa inomhusklimatet.

   

  Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida