Så här går det till vid köp av en luftvärmepump

Välj en värmepump

Det första ni gör är att välja en modell som ni tycker verkar bra. Vår kundsupport är alltid redo för att hjälpa er att hitta den pump som passar bäst för ert hus och behov. Kontakta oss enkelt via telefon, chatt eller e-post!

Beställ installation

Glöm inte att välja rätt installation. Om ni kan utnyttja ROT-avdraget så väljer ni det alternativ som heter "med ROT-avdrag". Svenska Värmepumpar AB tar hand om hela ROT-ansökan förutsatt att du uppger personnummer och fastighetsbeteckning när du lägger din beställning. Vid installation spelar det oftast ingen roll var ni bor eftersom Svenska Värmepumpar AB har avtal med installatörer och servicepersonal över nästan hela landet

Slutför beställning

Du slutför din beställning i kassan, antingen genom att köpa själv eller genom att logga in och acceptera en offert som någon på kundtjänst skapat åt dig. Slutför köpet med Swedbank pay (swepay).

Tidsbokning

Efter ert köp kommer ni inom några få dagar bli kontaktad av en av våra installatörer. Ni bestämmer tillsammans med installatören en tid som passar, om ni har några frågor till installatören så går det självklart bra att ställa dem vid detta tillfälle.

Leverans

Ett par dagar efter du har lagt beställning skickas pumpen antingen direkt hem till dig eller till installatören.
Du väljer själv om du vill ta emot leveransen själv eller få den skickad till installatören som då tar med sig produkterna på installationsdagen.

Installation

På installationsdagen hjälps du och installatören åt att bestämma vart värmepumpen ska sitta och sedan sköter han eller hon resten. Alla installatörer som Svenska Värmepumpar AB använder sig av innehar erforderliga certifieringar och lämnar alltid en kontrollrapport och funktionskontroll efter installationen. 

Njut!

Nu kan ni njuta av er sköna och energisnåla värme och känna er trygga med att ni gjort en klok investering och ett smart val som handlade hos Svenska Värmepumpar AB

Rekommendera

Glöm inte att rekommendera Svenska Värmepumpar AB till era vänner och bekanta om ni vill att dem också ska få chansen att sänka sina uppvärmningskostnader!
Dela gärna er köpupplevelse på t.ex. prisjakt eller trustpilot så att fler personer kan göra ett tryggt värmepumpsköp.