Installation

installation värmepumpar

Installation av företagsvärmepumpar

Vi erbjuder självklart installation av alla våra lösningar för olika typer av företag och lokaler. Vad som ingår i en installation mm och vad som behövs är svårt att svara på innan man har varit på ett platsbesök och gjort en energiberäkning.

Vi vill erbjuda en precis och skarp offert utefter förutsättningar, därför arbetar vi bara med certifierade installatörer och ett platsbesök kommer alltid att krävas för att kunna ge ett slutpris. Vi kommer alltid att lyssna in på era behov och förutsättningar både på telefon och vid besöket för att offerera något som ni är ute efter.

Då det skiljer väldigt mycket på företagsmaskiner och maskiner för privatbruk så är det alltid enklast att först ringa oss och sedan bokar vi ut ett besök.

Vad ska jag ha för värmepump?

Utbudet är stort, vad ska just jag ha för maskin? Ni kan vara lugna, vi kommer att guida er igenom hela vägen ifrån första kontakten till platsbesök och installation. Det finns ett gäng olika typer av inomhusdelar. Det finns bland annat :

* Takhängda
* Inbyggd i tak
* Vägghängda
* Golvstående

Vad som behövs och vad som passar just er bäst kommer vi hjälpa till med på plats beroende på placering, vad syftet med just er värmepump är och hur ni vill att det ska se ut. Vi anpassar oss efter vad ni vill ha, och hur ni vill att det ska se ut och ger därefter en skarp offert med ett slutpris på en totalentreprenad på både hårdvara och installation av denne.

Anpassade maskiner för större lösningar

Luftvärmepumpar är en väldigt vanlig värmekälla i privatvillor mm, men inte lika stort på företagsmarknaden eller industri. Det kan självklart bero på okunskap eller om hur effektiv en luftvärmepump faktiskt är hos ett företag. Tittar man på privat-utbudet så förstår vi varför man funderar. Tittar man däremot på industriella och kommersiella maskiner så kommer man snabbt märka att det faktiskt är en stor skillnad emot direktel / olja mm. Företagsmaskiner är speciellt framtagna för att fungera i större volymlokaler och är byggda mer robusta för att orka med.

Utrymme för förbättringar och konkurrensfördelar

Vid sänkning av sin elförbrukning så finns det ju utrymme att investera dem pengarna på annat håll för att driva verksamheten framåt. Redan nu kräver också andra företag & även privatpersoner att sin leverantör är miljömedveten och där är en luftvärmepump en av dom bästa argumenten för att visa att just ni som företag ligger i framkant i ert miljötänk.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.