image
INNOVA PAC
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.

INNOVA PAC

Fyra effektiva inomhuslösningar med en utomhusenhet, för optimal prestanda och flexibilitet.
PAC är den perfekta lösningen för kommersiella fastigheter med varierade planlösningar och unika behov. Vare sig det gäller kontor, mottagningar med många rum eller stora kommersiella utrymmen med flera våningar, anpassar PAC sig för att ge det bästa inomhusklimatet.

 

Tillgänglighet: I lager
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.

INNOVA KOMMERSIELLA SPLITAGGREGAT

PAC erbjuder 4 olika installationstyper – 4-vägs kassett, golv/tak, kanalansluten och vägghängd, alla med en effekt på upp till 14,5 kW i kyla och 17 kW i värme. Med funktioner som låg inbyggnadshöjd, dubbla lameller i utblåset, valbart insug av returluft och möjlighet att kyla ner till -20°C, erbjuder PAC en skräddarsydd lösning för varje lokal.

Med tillval som WiFi-styrning och Modbus, garanterar INNOVA PAC både bekvämlighet och effektivitet i en enda lösning. Den inbyggda underhållsvärmen ger dig dessutom extra komfort under kalla perioder.

PAC 4-vägs kassett 1-fas och 3-fas: Denna lösning är perfekt för stora, öppna utrymmen som kontor, butiker, kaféer och restauranger, tack vare dess 360-graders utblås. Enheten har en effekt på 3,5 - 14,5 kW i kyla och 4 -17 kW i värme, och den är utrustad med WiFi-styrning, underhållsvärme och möjligheten att kyla ner till -20°C.

PAC Golv/Tak 1-fas och 3-fas: Denna enhet är idealisk för kommersiella utrymmen med längre lokaler, som butiker och restauranger. Med en effekt på 3,5 - 14,5 kW i kyla och 4 -17 kW i värme, erbjuder denna modell en låg höjd och vikt för enklare placering och dubbla lameller i utblåset för ökad kontroll av luftflödet.

PAC Kanalansluten 1-fas och 3-fas: Denna diskreta, inbyggda enhet är perfekt för platser där utrymmet är en premium, med högt luftflöde för optimalt inomhusklimat. Enheten har en effekt på 3,5 - 14,5 kW i kyla och 4 -17 kW i värme, och erbjuder valfritt insug av returluften och en inbyggd dräneringspump.

PAC Vägghängd 1-fas och 3-fas: Denna väggmodell är idealisk för kontor, butiker och andra kommersiella utrymmen som inte tillåter inbyggnad av en innedel. Enheten har en effekt på 7 - 10 kW i kyla och 8 - 12 kW i värme, och inkluderar WiFi-styrning och underhållsvärme.

För mer information om varje produkt, kontakta oss gärna via telefon 010 33 00 135 eller e-post info@eon-varmepumpar.se 

Mer information
Tillverkare (märke)Innova
KylmediumR32
Nätspänning (V)230

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.