image
Offert & Projektering
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.

Offert & Projektering

Specialistrådgivning
Företagsbesök
Fastprisoffert

 

Tillgänglighet: I lager
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.

I Offert-paket ingår 

  • Specialistrådgivning - När ni bestämmer er för vår tjänst, startar processen med att en av våra erfarna handläggare kontaktar er. Denna konversation kommer att ge oss en förståelse för era unika behov och förväntningar, vilket är avgörande för att vi ska kunna erbjuda den bästa lösningen för er.
  • Platsbesök - Efter inledande samtal kommer vi att arrangera ett besök på er plats. Detta är en viktig del av vår tjänst, eftersom det ger oss möjlighet att helt förstå era behov, vilket är nödvändigt för att kunna erbjuda en lösning som passar perfekt.
  • Skräddarsydd Offert - Med all information vi har samlat, kommer vi sedan att skapa en detaljerad offert för er. Denna offert kommer att innehålla en skräddarsydd lösning, inklusive kostnaden för installation och service.
  • Fullständig Service - När ni har accepterat vår offert, kommer vi att ta hand om allt. Vårt team kommer att installera systemet och se till att allt fungerar som det ska, vilket ger er mer tid att fokusera på er kärnverksamhet.
  • Eftermarknad - Vi erbjuder serviceavtal för regelbunden underhållning och service, för att säkerställa att din värmepump bibehåller hög prestanda och effektivitet över tid.

Därmed kan du känna dig trygg i att din investering är säker och att din värmepumpslösning kommer att prestera optimalt, långt in i framtiden.

För mer information, kontakta oss gärna via telefon 010 33 00 135 eller e-post info@eon-varmepumpar.se 

Mer information
Tillverkare (märke)ELL
KylmediumR32
Nätspänning (V)230

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.